Een culinaire luch in een kunstatelier of een gezellig diner in het Centraal Station van Antwerpen? Binnenkort is het (even) mogelijk. Want ook dit jaar pakt het Belgische watermerk Bru uit met zeven unieke locaties waar je van een overheerlijke maaltijd kan genieten.

‘Parelende Tafels’, het culinaire concept van watermerk Bru, is toe aan zijn tweede editie. Vanaf april tot en met november passeert de tafel van Bru zeven uitzonderlijke locaties. Het zijn stuk voor stuk prachtige plekken waar het normaal onmogelijk is om van een maaltijd te genieten.

Het kunstatelier van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis mag de spits afbijten. Het buitengewone atelier in Brussel biedt aan meer dan vierduizend sculpturen onderdak. Op 28, 29 en 30 april kan je er terecht voor een ‘beeldig diner’ onder het toeziend oog van Egyptische farao’s en Romeinse keizers.

Bru_Pearly Table1_005(Foto: Bru)

In mei kan je dan weer terecht in het prachtige station van Antwerpen Centraal. Achter de monumentale klok van één van de mooiste treinstations ter wereld kan je genieten van het imposante decor én eten.

Vervolgens passeren onder andere het dak van Résidence Palace in Brussel, een boomgaard in het hartje van Haspengouw, de abdij van Villers-la-Ville en het Thagaste-klooster in Gent de revue.

De gasten mogen telkens stijlvolle gerechten verwachten met bijpassende wijnen en uiteraard een glaasje parelend Bru-water. Voor het all-in menu betaal je 29 euro voor de brunch, 39 euro voor de lunch en 54 euro voor het diner. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de website.

Smakelijk!