“Are you saying yes to this dress?” Altijd al gedroomd om op deze vraag van Randy uit Say Yes To The Dress luidkeels “yeeeeeeees” te gillen? Dan hebben we fantastisch nieuws! Want de Amerikaanse bruidsjurkenguru komt naar Nederland voor een Nederlandse/Vlaamse versie van de populaire reeks. En ze zijn nog op zoek naar kandidaten!

De populaire TLC-serie Say Yes To The Dress komt naar de Lage Landen! En niemand minder dan bruidsexpert en jurkengoeroe Randy Fenoli helpt de Nederlandse én Vlaamse aanstaande bruiden om de perfecte bruidsjurk te vinden. Randy roept alle brides-to-be op om mee te doen en zich in te schrijven via www.tlc.be. De productie bestaat uit 8 afleveringen en is in het najaar te zien zijn bij TLC Vlaanderen.

Bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne is de Nederlandse versie van de bekende Amerikaanse bruidszaak Kleinfeld Bridal. Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken ter wereld en omvat meer dan 4500 m2 aan bruidsmode.  Net als bij Kleinfeld, verkoopt Koonings jurken voor elk budget: van €1.000 tot €35.000.

Schrijf je in via www.tlc.be