Warm weer en dus hangen we massaal aan de BBQ. En bij een barbecue hoort een lekker drankje en dan denken wij meteen aan champagne. Bubbels zijn immers ideaal om het eetfestijn te starten, de frisse smaak past perfect bij gegrilde bereidingen én je kunt er zelfs mee koken.

Ideaal voor een stevige upgrade van je BBQ-feestje: schenk de glazen vol met champagne. Immers, kenners zweren bij bubbels en grill. Waarom? Omdat champagne vanwege de frisse smaak prima past bij alles wat je op de BBQ legt.

  • Rosé champagne gaat perfect samen met rood vlees
  • Wil je dit godendrankje in je eten verwerken? Vul hiermee een plantenspuit en gebruik ze om bv. kalkoen, kipfilet of rood vlees te benevelen. Zo blijft het stukje vlees sappig én lekker.
  • Zin in een uitdaging? Zet een sauspannetje op je rooster en klop een sabayon. Werk die af en serveer ze bij een lekker stukje gegrild vlees. Je kunt de sabayon ook bij zoet fruit serveren, zoals perziken. Een bolletje ijs erbij en je hebt een zalige afsluiter van je barbecuefestijn.

Tip: Speciaal voor het BBQ-seizoen ontwierp Piper-Heidsieck een speciale barbecuegeschenkdoos voor Rosé Sauvage. De Piper BBQ is een exclusief geschenkpakket en omvat een barbecue, ijsemmer en een fles Rosé Sauvage met roze etiket. (richtprijs 80 euro, te koop bij de betere cavisten vanaf midden juli).

Piper-Heidsieck_BBQ_FR-page-001