Supergezond en bijzonder lekker: deze Buddha bowl met ham mag wat ons betreft elke dag op het menu staan. En het allerleukste is dat de bowl in sneltempo klaar is. Toppertje!
Ingrediënten voor 4 personen:
- 150gr gekookte quinoa
- 150gr Parmaham
- 150gr granaatappelpitjes
- 150gr blauwe bessen
- 350gr wortelen
- 30gr pompoenpitten
- handje andijvie
- peper en zout
- appelazijn
- extra vierge olijfolie
Zo maak je het:
- Rasp de wortelen, was en snij de andijvie en breek de blaadjes in stukken.
- Neem een ronde kom en maak een regenboog met de gekookte quinoa, de geraspte wortelen, de gesneden andijvie, de blauwe bessen en de granaatappelpitjes.
- Leg de Parmaham in het midden en werk af met pompoenpitten. Meng olijfolie met appelazijn, peper en zout en besprenkel het geheel.
Smakelijk!