Dol op luxe? Cannes alleen voor filmsterren? Nee hoor! Als de rode loper tijdens het Filmfestival niet voor jou uitgerold wordt, kun je nog steeds genieten van alle glitter en glamour in en nabij Cannes. Waan je voor even zelf een filmster en dat kan makkelijk langs een helder blauw zwembad van een prachtige villa in Cannes, of iets buiten het centrum tussen de natuur.

Jezelf direct mengen tussen alle celebs – of uitzicht hebben op de celebs – met een prachtig appartement in het centrum, kan ook. Pak je mooiste outfits en zwemkleding maar al in, er zijn prachtige villa’s in en rondom Cannes te huur, zodat ook jij de Cannes-cultuur kan ervaren als een filmster. Soort van, want Cannes is ook heel toegankelijk voor de niet-filmster. En vergeet je camera niet. Deze plekken zijn erg Instagram-waardig.

Instagram pool selfies

Je ziet ze veel voorbij komen op Instagram; van die prachtige plaatjes in of langs het zwembad bij de meest overweldigende huizen of locaties. That could be you! Een prachtige foto in je favoriete zwemoutfit is zo gemaakt bij luxe villa’s zoals deze of deze. Upgrade jezelf naar plekken zoals deze, filmster of niet. Als je in Cannes bent, doe je het in Cannes-stijl.

Filmsterren spotten

Liever meteen ter plaatse? Met dit appartement of deze villa kan je goed in de gaten houden wat er zich afspeelt in het centrum van Cannes. Ontbijt met een croissant en een verse fruitsap bij een van de brasseries in het centrum. Wie weet haal jij jouw croissant op dezelfde plek als Leonardo Di Caprio.

Living like a star

Als je meer uit bent op wat rust of privacy, Cannes kun je makkelijk escapen met deze villa’s in Bagnols en Forêt en Montauroux. Deze villa’s zijn omgeven door natuur en een mooi uitzicht. Je bent niet geheel ontvreemd van de rode loper-wereld. Op deze plekken voel je nog steeds de Cannes-sfeer. En de drukte van het Filmfestival kan je nog steeds gemakkelijk opzoeken.