De make-upcollectie van YSL Beauté werd Savage Escape gedoopt en doet denken aan een avontuurlijke roadtrip doorheen de woestijn. Onze absolute favoriet uit de collectie: de tijdelijke tatoeages die je als juwelen op je huid draagt.

141-44529_SUMMER_LOOK_420X297-16

Geen beter model dan Cara Delevingne om deze avontuurlijke make-upcollectie te showen. Savage Escape is een de perfecte zomerlook voor wie van stoer en avontuurlijk houdt en bestaat uit gezichtspoeders, oogschaduwen, lipsticks en nagellakken, allemaal netjes op elkaar afgestemd.

071-44530_SUMMER_LOOK_PACK_210x297-16

Een knappe look die helemaal past bij de zomer en wat wij een bijzonder leuk extraatje vinden, zijn de Couture Skin Jewels, aan te brengen als een tijdelijke tattoo.

porté summer

Hoe aanbrengen?

Kies een tattoo, knip hem uit, plaats hem op de huid en druk met een vochtig sponsje tot het motief op de huid is aangebracht. Voor een juweeleffect zoals bij Cara kun je de tattoos als ringen en armbanden op de vingers en voeten aanbrengen. Knap!

summerlook_2016_tattoos

De Savage Escape-collectie van Yves Saint Laurent Beauté is verkrijgbaar in de parfumerie (de Couture Skin Jewels enkel verkrijgbaar bij Inno in Brussel en Antwerpen, richtprijs 35 euro).