Weer of geen weer, in het enige échte subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, geniet je het hele jaar door van heerlijk warm water. Speel met z’n allen in het Water Playhouse, laat je meevoeren door de stroming van de Wildwaterbaan, kriebels in de buik op één van de glijbanen of trotseer de golven in het golfslagbad. Dankzij onze zusterkrant De Zondag geniet je van een extra voordelig tarief!

Er is zoveel te doen en te beleven! Klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs BALUBA, genieten van de leukste kinderanimatie met Orry & Vrienden of een bezoek aan de Kinderboerderij. Indoor tropische piratenavonturen in de Discovery Bay in De Vossemeren of jungle-avonturen in de Jungle Dome in Het Heijderbos, brengen de fantasie helemaal tot leven!

Afspraak aanstaande zondag bij je bakker, want speciaal voor de lezers van onze zusterkrant De Zondag is er een speciale aanbieding voor Center Parcs.

Speciaal voor onze lezers hebben we een speciale aanbieding voor Center Parcs. Vanaf €179 verblijf je bij Center Parcs. Opgelet! Uiterste boekingsdatum is 15 oktober 2019, snel boeken is de boodschap, want OP = OP!

Klik hier om alle info en voorwaarden te ontdekken.