Onbezorgd je vakantie doorbrengen, dat is wat telt! En hiervoor hoef je niet ver van huis. In de Center Parcs vakantieparken, geniet je – dit jaar extra! – van het samenzijn in de prachtige natuur. Stuk voor stuk uniek, maar met één ding gemeen: een brede waaier aan (nieuwe) activiteiten om samen een onvergetelijke tijd door te brengen, rekening houdend met alle veiligheidsmaatregelen.

Met het warme water en de palmbomen in het subtropisch zwemparadijs hou je de zomer nog even vast. Laat je meevoeren door de stroming van de Wildwaterbaan, trotseer de golven in het golfslagbad of krijg kriebels in de buik op één van de glijbanen.

Een heerlijke boswandeling, uitwaaien aan het strand, op avontuur gaan met de Kids Safari waarbij je kids hun eigen jeep besturen, klimmen tussen de kleurrijke boomtoppen, …  De natuur doet heel erg goed! Minder mooi weer? Geen probleem. Kom spelen in de indoor speelwereld BALUBA, de Discovery Bay (De Vossemeren) of de Jungle Dome (Het Heijderbos). Een spelletje minigolf of bowling scoort ook altijd goed!

Speciaal voor onze lezers hebben we een speciale aanbieding voor Center Parcs. Vanaf €199 verblijf je bij Center Parcs. Opgelet! Uiterste boekingsdatum is 15 oktober 2020, snel boeken is de boodschap, want OP = OP!

Klik hier om alle info en voorwaarden te ontdekken.