Topmodel Cesar Casier stelde gisteravond met de nodige bling zijn nieuwe kookboek ‘Cesar’s Kitchen’ voor. Hapjes, drankjes, muziek en Cesar zelf waren de perfecte ingrediënten om van de voorstelling een feest te maken!

14508550_10209288278317813_67722683_n

“‘t Regent”

Maar voor het feest begint, is er… regen. Het binnenplein van winkelcentrum Dok Noord in Gent was feeëriek aangekleed, met lampjes, tentjes en gezelligheid. En toen kwamen er ook regendruppels bij. Snel-snel moest alles verhuisd worden en opgezet onder het afdak. “’t Regent”, zucht een teleurgestelde Cesar tegen me als hij gehaast passeert.

Koreaans

Als alles een beetje op z’n plooi is en Cesar klaar voor de speech, staat iedereen vol spanning naar het podium te kijken. Cesar vertelt hoe dankbaar hij is voor alle hulp en steun die hij gekregen heeft. En blij met z’n boek natuurlijk. Dat er ook Koreaans in staat. “Mijn lievelingseten!”, roept hij blij. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met Cesar’s Kitchen. En te eten wat Cesar eet. Zou ik het ook zo fabulous kunnen?

@cesar_casier schittert! ✨ #boekvoorstelling #cesarskitchen #lekker

Een foto die is geplaatst door STEPS (@stepsmagazine) op

Keukenprins(es)

Bij het feest horen ook allerlei drankjes. Cava, sapjes, cocktails. Ja, stylish is het allemaal wel. En de hapjes die worden uitgedeeld zijn natuurlijk allemaal megalekker! Er zijn soepjes, spiesjes, ‘bootjes’… Ter plaatse waren mensen druk in de weer om de proevertjes klaar te maken.

145

Alles werd bedacht door de keukenprins. Nu heb ik nóg meer zin om zelf de keukenprinses uit te hangen. Of toch te proberen, ik ben niet zo’n goede kok. Maar ik weet zeker, met Cesar naast me in de keuken – of toch in boekvorm – komt het sowieso goed.

@cesar_casier verwent ons nogal! 👌 #boekvoorstelling #cesarskitchen #lekker

Een foto die is geplaatst door STEPS (@stepsmagazine) op

‘t Is hier met veel show in #cesarskitchen! #boekvoorstelling #lekker

Een video die is geplaatst door STEPS (@stepsmagazine) op

Overal Cesar

En zijn gezicht, dat ga ik niet zo snel vergeten. Overal lagen zijn boeken, stonden banners (zelfs verstopt achter een rek) en Cesar was er natuurlijk ook in levende lijve. Hij nam ook uitgebreid de tijd om boeken te signeren. Het model en de foodie, ‘t is de perfecte combo als je ‘t mij vraagt. Een heerlijk gerechje!

Dat zijn véél Cesars! Ben jij ook klaar voor de boekvoorstelling van #cesarskitchen? #lekker

Een foto die is geplaatst door STEPS (@stepsmagazine) op

 

Heb jij nog honger? Hier is nog meer beeldmateriaal!

DSC_0073

DSC_0072

DSC_0059


DSC_0058Cesar’s Kitchen van Uitgeverij Lannoo kost 24,99 euro.