Change! Yes Steps can

30

Stop de persen! Er is historisch nieuws… Steps neemt na decennia afscheid van zijn grote gestalte. Vanaf januari 2013 verandert het blad van formaat. En dat is niet het enige grote nieuws: het gratis magazine van Roularta Media Group krijgt ook een nieuwe lay-out. Feest!

2012 was een goed jaar voor Steps. Tegen alle trends in haalde het blad uitstekende cijfers. Als extra push verandert het magazine dus van formaat. Voor cijferfetisjisten: de exacte grootte wordt 285 millimeter hoog en 235 millimeter breed. Een serieus verschil en ook qua opmaak ondergaat het maandblad een hele verandering. De redactiepagina’s krijgen een trendy strakke opmaak, met veel aandacht voor de content. Inhoudelijk blijft Steps een gesmaakte mix van lifestyle en entertainment, met nationale en regionale invalshoeken. En ja, ook het papier blijft gerecycleerd én glossy!

Samengevat: Steps telt 16 edities, die samen heel Vlaanderen coveren. Elke maand worden er 850.000 exemplaren verspreid. Het blad bundelt klassevolle advertenties en hoogstaande redactie. Steps wordt verspreid via De Zondag en een exclusief distributienetwerk. In november en december verschijnt Steps nog op het oude, grote formaat. Op 13 januari schakelt het dan over naar het kleiner kaliber. Niet te missen!


In het midden de Steps van de toekomst.