Choupette, de nieuwe kalendergirl

221

Weinig andere katten leiden zo’n glamoureus leven als Choupette, de charmante kat van ontwerper-couturier Karl Lagerfeld. Met een eigen Twitter-, Instagram- en Facebookaccount, een eigen boek ‘Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat’, een eigen make-uplijn i.s.m. Shu Uemera en een modelijn is Choupette Lagerfeld alomtegenwoordig. De wereldster wist al een plaatsje op de cover van de Duitse (juli 2013) en de Braziliaanse Vogue (december 2014) te versieren en nu speelt ze ook een hoofdrol in de Opel Corsa-kalender van 2015.

cq5dam.web.1280.1280

Voor de fotoshoot van de kalender trok het bekende duo naar Parijs waar Choupette vrolijk op ontdekking ging in en rond de nieuwe Corsa terwijl haar baasje – jawel, Karl Lagerfeld is ook een begenadigd fotograaf – alles op de gevoelige plaat vastlegde. Van divastreken had Karls kat trouwens geen last: “Choupette is een prachtig dier en leverde uitstekend werk,” vertelt Tina Müller, Chief Marketing Officer van de Opel Group. “De nieuwe, vijfde generatie van de Opel Corsa legt de lat hoog wat betreft design, vorm en functionaliteit en Karl Lagerfeld wist dit perfect vast te leggen.”

Alle beelden van de heilige Birmaan en de nieuwe Opel Corsa zullen te bezichtigen zijn tijdens een vernissage in het Palazzo Italia in Berlijn, van 4 tot 22 februari 2015. Voor de kalender selecteerden Opel en Karl Lagerfeld de twaalf beste foto’s uit de reeks. We zien bijvoorbeeld hoe Choupette zich op het verwarmde, leren stuur nestelt, de uiterst efficiënte, nieuwe 1.0 ECOTEC Turbo driecilindermotor met directe inspuiting besluipt of de ruime koffer verkent. Niet alleen de foto’s zijn van Lagerfeld, ook het voorblad van de kalender, een tekening van Choupette, exclusief voor Opel, is van zijn hand. Een must voor auto- en kattenliefhebbers kortom, deze kalender.

cq5dam.web.1280.1280(1)cq5dam.web.1280.1280cq5dam.web.1280.1280(1)

De Opel Corsa-kalender 2015 is in beperkte oplage verkrijgbaar en kost 33,50 euro (inclusief btw). Je kan de kalender bestellen op www.opel-collection.com.

Foto’s: © GM Company