Cinema zonder popcorn?

483

13 MAART 2014 | Heb jij soms genoeg van het geritsel van chipszakjes en de geur van popcorn tijdens je cinemabezoek? Kinepolis vond er een oplossing voor! Met een Cinema Deluxe-ticket kun je ongestoord van de film genieten.

Iedereen heeft zich wel al eens gestoord aan het constante gekraak van chips en nacho’s in de cinemazaal. Dankzij de Cinema Deluxe-voorstellingen kun je in stijl en stilte van de vertoning genieten. Je wordt eerst verwend met een glaasje cava. Daarna wordt de film ingeleid door een filmkenner en is de zaal snackvrij. Die formule werd eerder al toegepast tijdens de opera-uitzendingen van Kinepolis. “Tijdens die vertoningen werd duidelijk dat er mensen zijn die het concept echt appreciëren”, vertelt Myriam Dassonville van Kinepolis. “Daarom bieden we vanaf 14 maart elke vrijdagavond twee films met zo’n formule aan. Maar wie daar geen behoefte aan heeft, hoeft niet bang te zijn: in alle andere voorstellingen blijven snacks welkom.”

Cinema Deluxe NL (2)

De komende weken staan ‘Halfweg’ en ‘12 Years a Slave’ op het geruisloze programma. Voor een Cinema Deluxe-ticket betaal je 12,95 euro. De data zijn 14, 21 en 28 maart en 4 april.

Marlies Strubbe