CKS opent in mei twee nieuwe winkels. De winkel in Brugge verhuist naar een nieuwe en grotere locatie en Hasselt krijgt opnieuw een CKS Concept Store. CKS lovers kunnen er de volledige collectie ontdekken en geïnspireerd worden met persoonlijk stijladvies. De winkels zijn volledig gericht op beleving waarbij de klant centraal staat.

Op 14 en 15 mei kan je in De Zuidzandstraat 5 in Brugge terecht voor de feestelijke openingsdagen van CKS Brugge. De winkel verhuist van nummer 39 naar nummer 5 in dezelfde straat. Shary Smets, Retail field manager van CKS: “Brugge is een bruisende toeristische stad met hoge bezoekersaantallen. Om onze bezoekers een fijne ervaring te bezorgen binnen ons persoonlijk concept van stijladvies en personal shopping, hebben we meer ruimte nodig. Bij het zien van het pand in de Zuidzandstraat nummer 5 wisten we meteen dat dit de perfecte locatie is voor onze nieuwe winkel. De charme van het authentieke pand zet onze collecties nog meer in de verf. De ruimte laat ons toe onze klanten de beleving te geven die ze verdienen.”

Ook Hasselt krijgt opnieuw een CKS concept store na het sluiten van de vorige winkel bij overname van CKS door CRG. Shary Smets: “Wij hebben altijd geloofd dat er een plaats is voor CKS in Hasselt. Het pand van onze vorige winkel zat ons niet als gegoten. Bij de overname door CRG zijn we dan ook op zoek gegaan naar een ligging en pand met veel mogelijkheden en dat hebben we nu gevonden in de Hoogstraat 5.” Op 22 mei kan je de nieuwe Hasseltse CKS store ontdekken tijdens een feestelijke opening. Dit is de 14e winkel voor CKS, naast de shop-in-shops in Inno.

Klanten worden tijdens de openingsdagen verwend met happy vibes, zwoele beats door DJ El Pablo, een drankje van Sir James 101 en make-upadvies door Cent pur Cent. Bij aankoop krijgen de klanten een gratis paar kousen met een happy quote of voor de kids een gymbag mee naar huis. Uiteraard wordt alles georganiseerd conform de geldende Corona-maatregelen.