De derde editie van Clics Koksijde belooft al even plezant te worden als de twee vorige. Honderden kinderen zullen zich uitleven in een wereld van maar liefst 150.000 Clics blokjes en Clicformers. Het speelplezier duurt van 12 juli tot 27 augustus, resultaat van een samenwerking tussen de gemeente Koksijde en speelgoedfabrikant Clics.

Stel je voor, 150.000 blokjes in 22 verschillende kleuren waarmee de kinderen zelf aan het bouwen gaan. In de diverse speelzones laten de jongens en meisjes zich inspireren door de themaboeken van o.a. Clics Build & Play, Zoo, Dinos, Racing, Heros, Glitter & Fashion. Er zijn allerlei bouwplannen die de kinderen op weg helpen maar kinderen kunnen natuurlijk ook zelf dingen uitvinden.

Kinderen kunnen vanaf dit jaar ook experimenteren met het magnetische bouwspeelgoed van Magformers waarmee de kinderen in 2D en 3D constructies kunnen bouwen.

Hoeft het gezegd dat kinderen het evenement Clics ervaren als het hoogtepunt van een verblijf aan zee? Zeker als ze ook nog eens huiswaarts trekken met een zakje Clics blokken die ze aan de uitgang gratis mogen meenemen. In de Clics shop kunnen ouders en grootouders de kinderen nog gelukkiger maken want er zijn verschillende boxen met blokken te koop aan scherpe prijzen.

WIN EEN DUOTICKET!

Maak kans op één van de 10 duotickets die we mogen weggeven onder onze lezers! Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op onze wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met zondag 15 juli 2018.

WEDSTRIJDVRAAG: In welke badplaats vindt het evenement plaats?

Succes!