‘The House With A Clock In Its Walls’ wordt ongetwijfeld de avonturenfilm van de komende herfst. De magische familiefilm is vanaf 26 september te zien in de bioscoop. En wij mogen 5 familietickets wegschenken!

De nieuwe magische film van Amblin studio’s vertelt het verhaal van Lewis, die wanneer zijn ouders overlijden naar zijn oom Jonathan wordt gestuurd in een krakend oud huis met een mysterieuze tikkende klok. Er gebeuren de meest vreemde en onverwachte dingen waardoor Lewis er al snel achter komt dat er iets bijzonders aan de hand is met zijn oom, de vriendelijke buurvrouw Zimmerman en het huis, iets magisch! Lewis wordt meegenomen in de wereld van magie en bezweringen en probeert hiermee indruk te maken op zijn nieuwe schoolvriend, maar ervaart dat er duistere krachten meespelen. Samen met zijn oom en buurvrouw neemt Lewis het op tegen deze duistere krachten en zijn zij vastberaden de magische klok in het huis te stoppen voordat deze de wereld verwoest.

WIN EEN FAMILIETICKET

Wij mogen vijf gezinnen blij maken met een familieticket (4 tickets). Vul onderstaand formulier in en geef het juiste antwoord op de wedstrijdvraag. Deelnemen kan tot en met maandag 24 september 2018.
WEDSTRIJDVRAAG: Hoe heet de oom van Lewis?