Clouseau is terug!

570

2 OKTOBER 2013 | Na een onderbreking van vier jaar zijn ze eindelijk terug. Met hun nieuwe album zullen ze woonkamers en Sportpaleizen weer vullen met Vlaamse klanken. Geen radicale veranderingen, dat beloven ze alvast en ‘ze’ zijn natuurlijk Clouseau!

Kris Wauters:  “Vier jaar afwezig zijn is lang. Toch hebben we nooit het gevoel gehad vergeten te zijn. Omdat fans massaal berichtjes bleven sturen,  onze website of Facebookpagina bezochten of ons persoonlijk lieten weten dat als wij klaar zijn voor iets nieuws, zij er zullen staan. En dat deed deugd.”

En hun comeback begint al goed. De nieuwe single ‘Vliegtuig’ staat al op nummer één! Kris Wauters:  “Het is een fantastische song, al zeggen we het zelf. (lacht) Heel speciaal, iets wat we nog nooit gedaan hebben. Niet helemaal voor de hand liggend in opbouw en je moet de tekst echt laten inzinken. Maar het is een song die je nooit meer loslaat eens je hem echt kent en die je niet na 10 luisterbeurten beu gehoord bent. Wij zijn beiden geweldig enthousiast en écht blij dat we er eindelijk mee naar buiten kunnen komen.”

Kan je ook niet wachten? Je gaat naar de site www.clouseau.be en laat daar je gegevens achter. Je betaalt de cd en dan komt bpost op 21 november, een dag voor de officiële release van het album, je cd thuisbrengen.

Beluister hier alvast hun nieuwe single én hun nieuwe hit, Vliegtuig:

(Foto Parlophone Music Belgium)

Eline Denys