Dit weekend opent COCOON, de grootste woon- en interieurbeurs van België weer de deuren in Brussels Expo. Negen dagen lang ontdek je er de nieuwste trends van 2016 en de creaties van Belgische designers, kun je kerstcadeaus shoppen of jouw eigen ‘moodboard’ creëren. De sleutelwoorden zijn Visit, Enjoy & Shop.

JJ7_2529

 

 

VISIT: Elk jaar brengen bijna 75.000 mensen een bezoek aan de 30.000 m² expositieruimte die COCOON rijk is. Hun doel? Een concreet interieurproject realiseren of inspiratie opdoen op het vlak van decoratie en inrichting. Wie op zoek is naar een nieuw salonmeubel, nieuw bestek of originele verlichting en een vergelijking wil maken, kan alle objecten op COCOON echt aanraken, voelen en zien.

ENJOY: Dit jaar zet de beurs volop in op interactiviteit, met het DecoLab als uithangbord. In deze nieuwe ruimte kan de bezoeker zijn eigen sfeer- of inspiratiebeeld (moodboard) creëren, dankzij de ter beschikking gestelde magazines en tablets. Met de hulp van professionelen uit de wereld van de decoratie en van de interieurarchitectuur wordt geknipt en geplakt en worden verschillende ideeën en stijlen met elkaar gecombineerd, tot zij een mooie weerspiegeling vormen van de smaak van de bezoeker.

SHOP: Grote ruimtes en het wilde buitenleven staan centraal dankzij het thema Into the wild. Motieven van dierenhuiden en ruwe materialen zijn in steile opmars in onze interieurs, dus zet COCOON deze extra in de schijnwerpers.

Cocoon loopt van 19 t.e.m. 27 november (11 – 19u, op 25 november open tot 23u) in Brussels Expo. Info & tickets: www.cocoon.be