Niets gezelliger dan je interieur zo nu en dan een kleine of een grotere make-over te geven. Inspiratie hiervoor vind je volop op Cocoon, de grootste woon- en interieurbeurs van België, in Brussels Expo. De sleutelwoorden van deze 27e editie? Visit – Enjoy – Shop!

Een concreet interieurproject realiseren of inspiratie opdoen op het vlak van decoratie en inrichting? Wie op zoek is naar een nieuw salonmeubel, nieuw bestek of originele verlichting en een vergelijking wil maken, kan alle objecten op Cocoon echt aanraken, voelen en zien. Een extra aantrekkingspunt is de ‘rambla’, die volledig aan Belgische designers is gewijd. Ook grote ruimtes en het wilde buitenleven staan centraal tijdens Cocoon, dankzij het thema ‘Into the wild’. Motieven van dierenhuiden en ruwe materialen zijn in steile opmars in onze interieurs en Cocoon zet dit graag in de schijnwerpers.

Creeër je eigen moodboard

Dit jaar zet de beurs volop in op interactiviteit, met het DecoLab als uithangbord. In deze nieuwe ruimte kan de bezoeker zijn eigen sfeer- of inspiratiebeeld (moodboard) creëren, dankzij de ter beschikking gestelde magazines en tablets. Met de hulp van professionelen uit de wereld van de decoratie en van de interieurarchitectuur wordt geknipt en geplakt en worden verschillende ideeën en stijlen met elkaar gecombineerd, tot zij een mooie weerspiegeling vormen van de smaak van de bezoeker. Tijdens de beurs worden verder ook verschillende boeiende workshops gehouden.

Cocoon loopt van 19 t.e.m. 27 november (11 – 19u, op 25 november open tot 23u) in Brussels Expo. Info & tickets: www.cocoon.be

WIN EEN DUOTICKET

Wij mogen 100 duotickets weggeven voor Cocoon! Vul onderstaand formulier in en geef een leuk antwoord op de wedstrijdvraag: Waarom wil jij naar de beurs gaan? Deelnemen kan tot en met 13 november 2016.