It’s the collab of the year! Cointreau en Liberty London hebben de handen in elkaar geslagen en een prachtige coffret ontwikkeld. Naast volop genieten van dit adembenemende item, kan je bovendien ook het goede doel steunen. Wij mogen alvast één coffret weggeven!

Cointreau heeft sinds enkele weken een limited edition coffret uitgebracht in collab met Liberty London, het luxueuze Britse warenhuis. In de gegraveerde houten koffer zit een fles Cointreau, een heerlijke geurkaars & een jigger. Deze doos is aangekleed met een vintage Liberty London patroon.

Cointreau x Liberty London FR Ôé¼215

Met deze collab willen Cointreau en Liberty London het goede doel steunen en dus riepen ze de hulp in van Naziha Mestaoui. Zij is een Belgisch-Tunesische architecte en kunstactiviste. Haar doel? Op een creatieve manier de klimaat-vluchtelingen-problematiek aanpakken.

#1orange1tree

In Senegal zijn er namelijk door de grootschalige ontbossing heel wat families verplicht te vluchten naar meer vruchtbare plekken, maar die zijn heel moeilijk te vinden. Daarom gaat Cointreau voor elke verkochte coffret  50 sinaasappelbomen planten in Senegal. Hierdoor kunnen de families vitaminerijk voedsel eten, aan handel doen en een beter leven opbouwen.

Maar ook jij kan helpen. Door simpelweg een selfie met een sinaasappel te nemen, zorg jij ervoor dat er meer bomen geplant worden. Want voor elke foto op social media met een sinaasappel en de hashtag #1orange1tree, plant Cointreau 1 sinaasappelboom in Senegal. Onder andere Eva Longoria, Lily Collins, Naomi Campbell en Cindy Crawford deden al mee aan de actie.

cointreau

Wedstrijd

Ben je helemaal weg van het concept? Wij ook! Daarom geven wij 1 exclusieve coffret weg. Via onderstaand formulier kan jij je kans wagen om dit prachtig cadeau te winnen. Vergeet zeker ook niet je selfie te delen op sociale media. Deelnemen kan tot en met zondag 14 mei 2017.

Veel succes! 

Niet gewonnen? Geen paniek! Je kan de coffret in België vinden voor 215 euro bij cavisten én bij LN Knits in Antwerpen.

Wedstrijdvraag: Hoeveel sinaasappelbomen worden voor elke gekochte coffret geplant?