Colette concept store is jarig!

441

13 MAART 2014 | Steps is niet de enige jarige! Colette concept store mag dit jaar één kaarsje uitblazen en doopte maart daarom om tot feestmaand. Er werd voor de gelegenheid een exclusieve ballerina ontworpen. Shop hem tijdens Colletes opendeurweekend op 14, 15 en 16 maart met een heerlijk glaasje cava in de hand.

Een jaar geleden vestigde Colette concept store zich in Belsele met de missie schoenen en handtassen op een vernieuwende en klassevolle manier te presenteren. Die verjaardag wilden ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom sloeg Colette de handen in elkaar met het Belgische merk LOLO. Het resultaat van de samenwerking is een prachtige en exclusieve ballerina in zwart-wit. Dé trend van dit sezioen!

SONY DSC

Tijdens het opendeurweekend op 14, 15 en 16 maart kun je extra genieten van het shoppen met koffie, cava en amuses. Ook cadeautjes en kortingen liggen er op je te wachten. En de mannen die moe zijn geworden van al dat shoppen? Die kunnen uitrusten in de ‘men’s corner’. Daar kunnen ze rustig surfen op smartphone of de huiscomputer of met een koffie in de hand televisie kijken.

COLETTE_concept store  (22) COLETTE_concept store  (9) COLETTE_concept store  (12) COLETTE_concept store  (40) COLETTE_concept store  (98)

Colette concept store
Nieuwe Baan 135
9111 Belsele

Marlies Strubbe