Het communie- of lentefeest is voor vele kinderen en hun ouders een mijlpaal. Helemaal uitgedost in de mooiste outfits en een feestje dat volledig rond hen draait. Jammer genoeg strooide corona ook bij deze feestelijkheden van 2020 roet in het eten. Communie- en lentefeesten werden uitgesteld en de uitverkozen outfit werd in de kast opgeborgen. Dat wil het Belgische familiebedrijf JBC deze lente absoluut voorkomen. Daarom introduceren ze de communie coronaverzekering. Ouders kunnen hiermee tot eind mei helemaal kosteloos de communiekledij terug inruilen.

Verschillende ouders kochten in het voorjaar van 2020 mooie kledij om hun zoon of dochter te laten schitteren op zijn of haar grote dag. Door de coronamaatregelen verdwenen zelfs enkele van deze jurkjes, mini-kostuums en spiksplinternieuwe schoenen ongedragen in een achterhoekje van de kleerkast, andere waren ondertussen te krap voor die kleine spruiten met groeischeutjes.

Daarom wordt de JBC communiecollectie van 2021 nu voorzien van een kosteloze coronaverzekering. Hiermee zorgt JBC ervoor dat de kledij niet verloren gaat mochten de feesten alsnog niet kunnen doorgaan.

“De coronacrisis zorgt bij vele gezinnen voor onzekerheden en onvoorziene kosten. Met deze actie willen we alle families die nog niet zeker zijn of het communie- of lentefeest van hun zoon of dochter in 2021 wel kan doorgaan geruststellen. Zij kunnen zonder zorgen en ruim op tijd communiekledij kopen bij JBC, want als het feest uitgesteld of geannuleerd wordt omwille van corona, kunnen ze de kleding nog tot en met 31 mei gratis weer inruilen,” aldus Bart Claes, CEO van JBC.
Daarnaast lanceert de modeketen een wedstrijd waarbij kinderen een partypakket kunnen winnen voor hun communie- of lentefeest, inclusief party budget en een echte party planner. Of het nu in kleine bubbel is, of net heel groots met véél bubbels, het is een mijlpaal die gevierd moet worden.

Praktisch

JBC breidt het retourrecht hiermee uit voor communiekledij van de zomercollectie 2021. Klanten kunnen tot en met 31 mei de ongedragen communiekleding inruilen voor een tegoedbon of terugstorting. De kleding kan alleen worden ingeruild als aan de retourvoorwaarden wordt voldaan: het RFDI- en prijslabel hangen nog aan de kleren en deze outfit is nog niet gedragen of gewassen.

De communiekleding kan je hier terugvinden op de JBC website.