Knack Weekend en Terre Bleue, twee sterke Belgische merken, ontwerpen samen een tweede capsulecollectie: een ode aan de Belgische mode! Creativiteit, kwaliteit en pasvorm zijn cruciaal in deze cosy cool wintercollectie waarin prachtig breiwerk de show steelt.

Na het succes van de capsulecollectie die modehuis Terre Bleue vorig jaar samen met het magazine Knack Weekend ontwierp, kon een vervolg niet uitblijven. Studio Terre Bleue sloeg opnieuw de handen in elkaar met Benoît Bèthume, fashion editor bij Knack Weekend en Le Vif Weekend. De tweede capsulecollectie van Knack Weekend en Terre Bleue werd een cosy cool wintercollectie.

Wondermooie knitwear

In de exclusieve, gelimiteerde capsulelijn trekt vooral de wondermooie knitwear de aandacht. Maxi-jurken in streelzacht breiwerk zetten je silhouet in de verf. Enkellange cardigans hullen je in een extra laagje zachtheid en warmte. In de knusse sjaalkragen kan je heerlijk wegduiken op gure najaarsdagen. De korte truien met kabelmotieven combineer je moeiteloos met de soepele, wijde broeken of draag je op de lange pencil skirt in tricot.

Eindeloos combineren

De cosy cool capsulecollectie bestaat uit 17 stukken, die allemaal gecombineerd kunnen worden tot stijlvolle silhouetten voor een actieve vrouw die houdt van een casual chic look.

Het zachte kleurenpalet van beige, bruin en blauw naar écru, taupe en navy oogt tijdloos elegant en past perfect bij élke gelegenheid.

Ode aan Belgische Mode

Knack Weekend en Terre Bleue zijn dan ook bijzonder trots op deze tweede capsulecollectie. “We willen als twee sterke Belgische merken samen de Belgische Mode – met hoofdletter! – vieren met deze capsulelijn”, aldus Benoît Bèthume. “We zijn heel blij dat we dit project samen kunnen doen en zo een sterk verhaal kunnen neerzetten, met een focus op creativiteit, kwaliteit en pasvorm. Die elementen zijn écht verweven in het DNA van ons merk”, besluit Maryse Poivre van Terre Bleue.

www.terrebleue.com