Cowboylaarsjes zijn helemaal terug van weggeweest! Je combineert ze deze lente en zomer eindeloos met een stoere jeans, een shortje of een frivool jurkje. We zagen ze al opduiken in de wintercollecties van verschillende topmerken zoals Isabel Marant, maar deze lente en zomer gaat iedereen all the way!

You love them or you hate them… Cowboylaarzen hebben niet altijd een positief imago. Denk maar aan linedance of Dolly Parton. Maar een cowboylaars kan ook heel stoer zijn en een edgy touch geven aan je outfit. Je kan kiezen voor een enkellaarsje, maar wij zijn helemaal weg van het hogere model. Die zijn stoer, leuk en houden je benen warm bij een frisse lentedag.

Cowboylaarzen zijn er ook in alle kleuren en met verschillende prints. Hou het klassevol en kies voor zwart of een bruintint. Spring je graag uit de band? Ga dan voor de zwart-wit combinatie, een echte eyecatcher. Wat je ook kiest, wedden dat je cowboylaarsjes je favoriete schoenen worden dit voorjaar?

Hier heb je alvast wat Instagramproof-inspiratie!

 

View this post on Instagram

 

Counting days until spring. Skirt in bio.

A post shared by The Kooples Official Paris (@thekooples) on

 

View this post on Instagram

 

Happy weekend! How do you like my new hair with long bangs? 💁🏼‍♀️ I love it.

A post shared by Annemieke Catherina (@annemiekecatherina) on

 

View this post on Instagram

 

Cowgirl Chic Without Looking Like I’m Going To The Rodeo! 🐃 #ontheblog Gingham Jacket @cecesportswear #sponsored #evencowgirlsgettheblues

A post shared by Zia Domic (@huntercollector) on

 

View this post on Instagram

 

Looking for coffee 😎

A post shared by ANINE BING (@aninebing) on