Win een duoticket voor Culinaria

96

12 MEI 2014 | De jaarlijkse hoogmis van unieke fijnproeverijen, Culinaria, opent straks al voor de zesde keer haar deuren. In een gezellig kader proeven en leren van sterrenchefs staat ook nu weer centraal. En het goede nieuws is: wij mogen 4 duotickets weggeven!

Culinaria is allesbehalve een saai gastronomisch gebeuren. Onder het motto ‘een origineel festijn’ nodigen verschillende Belgische chef-koks je uit voor een festijn zoals weleer,  met hun interpretaties van verfijnde overvloed, sauzen, zoete gebakjes, krokante bereidingen, generositeit en gezelligheid. Een festijn met ook gastronomische workshops, tafelkunsten en delicatessen op het menu.

sPellegrino3

Al aan het watertanden? Surf dan snel naar www.culinariasquare.com om jouw ticket te reserveren of… lees gewoon verder. Want wij mogen van S.Pellegrino twee duotickets weggeven voor de avant-première op woensdag 21 mei en twee duotickets voor zaterdag 24 mei.

En wat is er inbegrepen?
– Toegang tot het evenement, de gastronomische workshops en de gourmetmarkt
– Een aperitief Leffe met speciale ham of kaas
– Een heerlijk hapje  van een aanstormend gastronomisch talent
– Een 7-gangenmenu bestaande uit 5 sterrengerechten (keuze uit 2 verschillende menu’s)
– 2 desserts van patissiers
– Aangepaste wijn/bier, San Pellegrinowater, koffie JJ Looze/Bodart en een likeur Licor 43 (enkel inbegrepen op woensdag 21 mei).

Hoe kan je winnen? Stuur snel een mailtje naar wedstrijd.steps@roularta.be, met vermelding van jouw naam en adresgegevens en maak kans op een van de duotickets van Culinaria. (Deelnemen kan tot en met 19 mei, 12 uur).

Culinaria 2014, van 21 t.e.m. 25 mei in Tour & Taxis in Brussel