Als gezicht voor hun nieuwe zomercampagne koos Hunkemöller voor het curvy topmodel Danielle van Grondelle. Hiermee wil het lingeriemerk duidelijk maken dat alle vrouwen mooi zijn en trots mogen zijn op wie ze zijn! En dat kunnen we alleen maar toejuichen.

Danielle van Grondelle belichaamt alles waar Hunkemöller voor staat: een sterke vrouw met zelfvertrouwen. Zelf is ze zeer blij dat ze het eerste curvy topmodel is in een campagne van Hunkemöller.

“Dit is een grote stap op vlak van diversiteit. Ik ben heel blij dat ik gebruik mag maken van dit platform om vrouwen te inspireren”, vertelt Danielle. “Vrouwen moeten zichzelf graag zien zoals ze zijn. Ik hoop dat ik met deze campagne een voorbeeld kan zijn voor verandering.

Ze voegt er nog aan toe dat ze hoopt dat mooie lingerie voor alle maten en vormen in de toekomst beschikbaar zal zijn. Het is alvast een verademing dat ‘echte’ vrouwen worden getoond en hopelijk volgen er in de toekomst nog grote merken die dit aandurven. En natuurlijk is de nieuwe collectie van Hunkemöller weer een prachtig staaltje van sexy en draagbare lingerie. Hebben!

(foto’s Hunkemöller)

Info en collectie: www.hunkemoller.be