Dag zeven, outfit zeven

271

9 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

IMG_8825 (Large)

OOTD 7: Skull-a-dots

Ik ga eerlijk zijn. De fifties, nooit echt mijn ding geweest. Het past gewoon niet bij mijn donkere, droge persoonlijkheid. Ik ben meer een grunge-type: gescheurde broeken, studs, zwart,…

Maar! Dat wil niet zeggen dat ik het fifties-concept lelijk vind. Bij kleine kindjes bijvoorbeeld… Man, zo schattig. Met hun kleine kleedjes met bolletjes en strikjes en… Oké, Eline. Focus! Outfit! Nu!

IMG_8841 (Large)
Nu draag ik een vintage kleedje met daarover een zwart shirt, want ons Belgisch klimaat laat niet echt meer kleedjes met blote armen toe. Maar wat is er zo speciaal aan mijn kleedje? Het is niet je typische fifties-kleedje met stipjes, maar met doodskopjes. Fantastisch toch? Ik ben een enorme fan van doodskoppen. Geen echte dan, die zijn eng.

IMG_8844 (Large)

Gooi daarover een studded riem van LeeLoo en hakken met spikes van Zara (die mee in m’n graf gaan) en de schattige fifties-outfit is helemaal getransformeerd, maar niet volledig verdwenen: zie kraagje! Daar hou ik zo van: je typische outfit transformeren in iets heel anders, maar toch ook je oorspronkelijk concept behouden door gewoon een paar accenten anders te leggen.

iki (Large) ni (Large)
Ook heb je het misschien al gemerkt, maar ik heb in één van mijn vorige OOTD’s wat nailart erbij gezet. Ik ben een enorme fan van nailart. Iedere week iets anders. Deze week: Galaxy. Misschien post ik wel nog een tutorial… Als jullie lief zijn! ^^
IMG_8846 (Large)
Tot morgen!
Eline Denys