Blogster Cindy Van Dyck: “Doe wat je zelf leuk vindt!”

474

2 JULI 2014 | Dat wij bij Steps een zwak voor blogs hebben, is publiek geheim. Daarom zetten wij wekelijks een andere Belgische blog en blogger in de kijker. Deze week verdient  YOUR DAILY DOSE OF FASHION  (of  www.glamour-blog.com)  al onze aandacht!

sheinside

Cindy Van Dyck is een 21-jarige blogster uit Antwerpen. Al sinds 2009 blogt ze op YOUR DAILY DOSE OF FASHION (www.glamour-blog.com), goed voor een dagelijkse dosis beauty, fashion én interieur.

Cindy, waarom ben je ooit begonnen met een blog?

Voornamelijk omdat mijn klasgenootjes (ja in die tijd!) steeds maar wilden weten waar ik mijn kledij gekocht had. Ik vond het dan maar gemakkelijker om een blog te starten en daar alle informatie op te posten. Voor ik het wist, bezochten lezers uit Amerika en andere landen mijn blog…

Hoe hou je het bloggen vol?

Mijn droom is om fulltime te bloggen, maar het belangrijkste is om te schrijven over wat je zélf wil: dingen die je gewoon echt leuk vindt, wat je eigen stijl is… Zo creëer je een persoonlijke blog en blijft het schrijven ook leuk.

Wie of wat inspireert jou?

Ik laat mij inspireren door andere bloggers, maar sinds ik een eigen huis gekocht heb, ben ik helemaal in de ban van alles wat met interieur te maken heeft.

Wat zijn je daily reads op bloggebied?

Frichic en COTTDS zijn twee blogsters die ik met plezier volg, maar eigenlijk kan ik er gemakkelijk 100 opnoemen. Er zijn er zo veel! 🙂

Welke is de top 3 van favoriete blogpost op je eigen blog?

Goh. Dat is een moeilijke! Laat me dan diegene nemen die ik met mijn (onlangs gekochte) nieuwe camera heb gemaakt:

1. Outfit of the day – a splach of color

2. Outfit of the day – natural and minimalistic

3. Event: Mac Store Opening

En welk type post heeft het meest succes bij je lezers?

Winacties zijn altijd een groot succes! Maar daarnaast spreken mijn posts over interieur en de artikels rond het project van mijn huis ook veel lezers aan! Maandelijks haal ik meer dan 15.000 lezers, en ik heb meer dan 2000 volgers. Mijn Instagramaccount loopt ook heel erg goed: tegenwoordig komen er meer dan 200 nieuwe volgers (per dag!) bij.

Heb je een life-saving tip voor de Steps-lezers?

Doe en blijf doen wat je zelf leuk vindt! Zo ben je steeds weer gelukkig en kan je de mensen rondom jou ook gelukkig maken!

En een gouden tip voor aspirant-bloggers?

Zoals ik ervoor zei: schrijf over onderwerpen die je typeren en over de dingen die jou persoonlijk inspireren. Je onderscheidt je daardoor van andere bloggers. En wees ook actief op social media (Instagram, Twitter, Facebook…) zodat de mensen jou sneller kunnen ontdekken!

Veel succes met het bloggen nog!

NINA TACK