Dat ruikt naar Justin Bieber!

132

Feit 1. Wij hebben een nieuwe website. Feit 2. Door Justin Bieber te vernoemen, lok je via Google duizenden surfers naar je site. Feit 3. Wij kregen net het nieuwe parfum van Justin Bieber binnen op de redactie. Feit 4. Soms is het leven dus te mooi om waar te zijn…

Justin Bieber

Fans van Justin Bieber mogen alvast een enthousiast gilletje slaan want het tienerfenomeen heeft een nieuwe girlfriend. Voor alle duidelijkheid: het gaat om het parfum Girlfriend, het tweede geurtje van Bieber dat vanaf volgende maand verkrijgbaar is. Zijn eerste parfum Someday veroorzaakte bij de lancering in 2011 bijna hysterie onder de fans, met ellenlange wachtrijen aan de winkels en overbelaste onlineshops als gevolg.

Girlfriend zal beslist ook vele meisjesharten sneller doen slaan want het parfum moet het gevoel geven alsof Bieber himself bij jou in de buurt is. Of dat inderdaad zo is, laten we aan jou over  maar aan de parfum zal het alvast niet liggen: verwacht je aan een opvallend volwassen geurtje met hints van mandarijn, zwarte bessen, roze fresia, orchidee en musk.

 

Ook van de verpakking zijn wij fan: de flacon bootst de vorm van een hart na die het handgebaar symboliseert dat hij gebruikt om zich met zijn fans te verbinden. Sweet, en daarom voelen wij nu al een ernstig geval van Bieber Fever opkomen. Jij ook?

Het eau de parfum Girlfriend en de bijhorende Touchable Body Lotion van Justin Bieber is vanaf half februari exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum. (Het kost trouwens: 33,50 euro/30ml – 45 euro/50ml en 56 euro/100ml, de body lotion kost 14,95 euro).

Wij houden evenveel van onze lezers als Justin Bieber van zijn fans en daarom voorzien wij een leuke Bieberwedstrijd: mail naar steps@roularta.be (samen met je adresgegevens) waarom jij dit parfum absoluut wil hebben. Het leukste antwoord wordt eind deze week beloond met het Girlfriend parfum van 50 ml en de Touchable Body Lotion. GO BELIEBERS!

UPDATE: De wedstrijd is ondertussen afgelopen. Het geurtje gaat naar…