De 15 meest nutteloze gadgets

1223

We love gadgets! We gingen dan ook met véééél plezier op zoek naar de meest nutteloze gadgets, alhoewel sommige snufjes ons wel weten te bekoren (mmm broodhandschoenen)… Nutteloos of geniaal? Oordeel vooral zelf.

1. Gedaan met de frustraties rond een onvindbare afstandsbediening. Je hoeft nooit meer achter de zetel te kijken, want je afstandsbedieningskussen zal je je niet snel kwijtspelen. Een musthave voor couch potatoes!

111210_pillow_remote_control_3

2. Fietsen is nooit meer saai met deze geniale bellenblazer die je makkelijk op je fiets monteert.

bloominaction3_550x550_

3. ‘Maak van alles een sandwich’ is de leuze van de heerlijke Bread Gloves. Het beeld circuleert al enkele jaren op internet, dus mogen we hopen dat we de handschoenen straks in onze lokale supermarkt mogen vinden!

breadgloves

4. Ben je de eenzame avonden beu? Heb je in bed wel eens zin in een stevige knuffel? Ook daar hebben de Japanners iets op gevonden met het arm-kussen.

crazy_gadgets_that_you_will_only_find_in_japan_640_01

5. En natuurlijk hebben die crazy Japanners ook een variant voor heren ontwikkeld. Een schoot-kussentje.

crazy_gadgets_that_you_will_only_find_in_japan_640_06

6. Moeite om je kleine uk op het potje te krijgen? Misschien verricht deze Digital iPotty wel wonderen.

ebyhz_ctadigitalipotty_620189

7. Is een eitje breken een moeilijke klus voor jou? Wat dacht je van de EZCracker? Waw!

Gadget1

8. Is de prijs van een robotstofzuiger net iets boven je budget? Dan is deze Japanse uitvinding misschien wel iets voor jou. Tooi je kleinste telg in een kruippakje dat uitgerust is met een mopper.

Japans-Crazy-Gadgets-010

9. Het Amerikaanse bedrijf Burnt Impressions komt op de markt met een toaster waarmee je je eigen gezicht op toast kan bakken. Het enige wat je moet doen is je foto naar het bedrijf sturen, zij zorgen voor een gepersonaliseerd toestel. Het bedrijf kwam eerder al op de markt met een Jesus Toaster. Toppertje!

lancetoast-thumb

10. Benieuwd of je hond worstjes bakt of feestjes geeft net zoals de bekende reclamehond Kito? Met de Pet-Camera kan je de dag van je huisdier op beeld vastleggen. Stel de timer in en het apparaatje neemt elke 1,5 tot 15 minuten een foto.

PetCamera

11.  Last van witte voeten? Dan is een voetzonnebank misschien iets voor jou! Je kan al gebronzeerde voetjes bekomen vanaf 230 dollar. Een koopje als je ’t ons vraagt!qyvmw_foottanner_620189

12. Noedels met stokjes eten, het is niet evident. En als je dan eindelijk je noedels goed beet hebt, zijn ze veel te heet en glijden ze weer in de kom. Maar geen nood: deze stokjes met blazer helpen je uit de nood.

tumblr_kynfghEJSj1qbncbto1_500

13. Boter smeren met een mes is zó 2014. Lang leve de boterstick!

tumblr_kyng1cmSaF1qbncbto1_400

14. Geen zin om tot aan het zebrapad te wandelen? Geen probleem, rol je persoonlijke zebrapad uit en maak veilig de oversteek.

tumblr_kynh82MGql1qbncbto1_500

15.  We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, je bent aan het werken op je PC en je wil plots iets kleins wegen. Wel, deze USB-muis is uitgerust met een superdeluxe weegschaal.

ynyug_usbmousewithdigitalscale_620189