De duckface is (eindelijk) passé, maar er duikt al een nieuwe selfiehype de kop op: de Fish Gape. Om meteen mee te zijn met deze nieuwe trend, maakte Yves Rocher een handige tutorial. Laat die likes maar komen!

Wie (net zoals wij) met een heuse Instagram-verslaving kampt, heeft zeker en vast al eens de Fish Gape zien passeren. De opvolger van de duckface ziet er gemakkelijk uit, maar super eenvoudig is het niet. Yves Rocher legt de 3 stappen naar de perfecte Fish Gape uit.

Stap 1: De squinch

Stap 1

Stap 2: De tilt

Stap 2Stap 3: De gape

Stap 3

Nu we de basics onder de knie hebben, kan het leukste deel beginnen: het kiezen van een mooie stippenstift. Yves Rocher ontwikkelde zes nieuwe, stralende kleuren van de Cherry Oil Lipstick om je Fish Gape selfies helemaal af te maken.

De kersenolie zorgt voor een buitengewone glans en weerspiegeling van het licht. Je lippen krijgen een natuurlijke stralende glans en hebben een intense, onweerstaanbare kleur.

yves rocherBovendien kan je de zes nieuwe Cherry Oil Lipstick winnen! Tot 31 mei kan je een Fish Gape selfie insturen via de website. Je weet wat dat betekent: oefenen maar!

Good luck!

De nieuwe kleuren van de Cherry Oil Lipstick zijn vanaf nu verkrijgbaar in alle Yves Rocher winkels en online voor € 11,90.

 

Foto’s: Yves Rocher