Het internet bruist van de beautyvloggers. Jonge en minder jonge meisjes die in zelfgemaakte filmpjes hun grote en minder grote beautygeheimen verklappen. Ook in België spotten we deze Youtubetrend meer en meer. Wij doorzochten het wereldwijde web en vonden de vijf beste Belgische beautyvloggers.

1. Rani Pauwels

De Antwerpse Rani maakt luchtige video’s, boordevol humor. We smelten weg bij haar betoverende make-up looks. Die leert ze ons nabootsen in haar eenvoudige tutorials. Wanneer ze daarvoor ook nog eens budgetvriendelijke make-up voor blijkt te gebruiken zijn we helemaal verkocht.

Volg haar hier!

2. Lifestyle Spot

Pauline heeft met haar kanaal Lifestyle Spot bijna 30.000 volgers. Ze maakt veel DIY’s en shoplogs waarin ze haar nieuwste mode- en beautyaanwinsten showt. Onze topfavoriet? Haar video waarin ze toont hoe je zelf een Prada Marfa schilderij maakt zoals gezien in Gossip Girl.

Volg haar hier!

3. L’amour Innocent

Lynn van L’amour Innocent is nog maar een paar maand aan het youtuben. Ze heeft dus nog niet zoveel volgers als Pauline, maar wij zijn grote fan. Vooral van haar shoplogs en maandelijkse make-up favorieten kunnen we genieten. Én al helemaal van haar vrolijke uitstraling!

Volg haar hier!

4. Beautysultana

De filmpjes van Belgisch-Marokkaanse Youtuber Soukaïna gaan van all-round make-up tutorials tot hijaab looks. Wij zijn verzot op haar nieuwe serie: Heilige graal of schraal. Daarin toont ze voor welke beautyproducten je nu meteen naar de winkel moet hollen en wat je maar beter links laat liggen.

Volg haar hier!

5. Style Playground

Axelle maakt voor Style Playground beauty- en modefilmpjes. Dat doet ze in het Engels, maar ze is op en top Belgisch. De Brusselse maakt heel professioneel gefilmde video’s: haarscherp en met uitstekende belichting en achtergronden. Wij zijn alvast stikjaloers op haar Chanel walllet on chain tas die ze in deze video reviewt. Jij ook?

Volg haar hier!