De autospecial van Steps

184

10 JANUARI 2014 | De allereerste Steps van 2014 komt er aan… En hoe! Onze autospecial laat je ronken van plezier. In deze special staat Koning Auto centraal, maar ook ander lekkers uit de lifestylewereld krijgt kilometers aandacht! Lees maar…

foto
De Jaguar van Jef
Jef Neve is naast jazzpianist en componist ook ambassadeur van Jaguar, een samenwerking die hij bescheiden ‘spontaan’ en ‘kleinschalig’ noemt.  Maar pas op! “Auto’s halen de freak in mij naar boven.”

De coolste cars van 2014
Ga je naar het Autosalon? Goed zo! Wij raden je alvast Paleis 12 aan. Hier wordt de automobiel tot kunstvorm verheven, hier draait alles rond prestige, hier maak je kennis met de coolste cars van 2014! En die stellen wij natuurlijk voor in Steps…

Mode voor Belgische rock chicks
België is een interessant modelabel rijker. Met O’Rèn proberen de jonge ontwerpers Michael Wauman en Nathan Murillo de harten van Belgische rock chicks (van alle leeftijden!) te veroveren. Missie geslaagd, als je het ons vraagt. En daarom kregen de heren een dubbelinterview!

Het beest in Geert Van Rampelberg
Een sociaal beest, noemt Geert Van Rampelberg zichzelf en wie zijn wij om hem tegen te spreken? Het beest is binnenkort te zien in De Behandeling, de nieuwe prent van Hans Herbots. Geert speelt er zijn eerste echte hoofdrol in een Vlaamse film. En daarom namen wij dat sociaal beest mee voor twee koffietjes en elf vragen…

Roadtrippen langs de Ierse kust
Het Ierse Cork is gelegen op amper anderhalf uur vliegen van Brussel en leent zich prima als uitvalsbasis voor een korte fly & drive, perfect om een verlengd weekend mee te vullen. Roadtrippen langs de zuidkust van Ierland dus. Let’s go!

Fit het nieuwe jaar in!
“Dit jaar doe ik het echt!” Om in 2014 wél je goede voornemen waar te maken, verzamelde Steps 10 tips en tricks om met een fit lichaam en een gezonde geest het nieuwe jaar in te gaan.

Waar is dat kinderfeestje?
En dan is er nog ons dossier over de communie- en lentefeesten. Vier extra pagina’s vol tips voor kids en hun ouders. De mooiste kindermode, de leukste cadeautjes, de beste tips voor onvergetelijke feestjes… Het kan niet op in 2014!

De autospecial van Steps verschijnt op  12 januari. Ons magazine is gratis te verkrijgen (samen met De Zondag) bij de bakker, via een selectief netwerk (o.a. Delhaize, kappers, horecazaken), op iPad én via onze website www.steps.be.