De donderdagse outfit

86

3 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD 3: Kitten

Het leven moet niet altijd simpel zijn, er is altijd plaats voor wat verfijning. My point being: Het wil niet zeggen dat je niet formeel kan gaan, zonder ook origineel te zijn. Bij deze het recept voor een formele look à la Eline: een simpele, witte blouse en een gewone, zwarte broek van C&A, met daarover een vleugje originaliteit: een luipaardprint blazer van Zara. Zo kan ik mijn innerlijke katachtige naar buiten brengen. Ik ben namelijk een leeuw van sterrenbeeld.

Intermezzo: Heb je nog nooit de neiging gehad om eens te grommen naar iemand die jou een rare blik toewierp? Ik wel. Staat op mijn to-do-list.

IMG_6864 (Large)
Om het geheel nog chiquer te maken, draag ik een barokachtige ketting van eBay. Tip van de dag: Koop juwelen op eBay. Supersimpel, spotgoedkoop en ongelooflijk origineel. It will blow your mind. ElineModeblogEnterprises en Steps is bij deze niet verantwoordelijk voor eventuele eBay-verslavingen.

Nu hoor ik jullie al denken: “Eline is toch geen fan van colour-blocking.” Inderdaad, maar ik heb nooit gezegd dat ik geen fan ben van mini colour-blocking; volledig iets anders. Namelijk colour-blocking via kleine accentjes. Bijvoorbeeld een roze trui met een subtiele, blauwe ketting. Ik hou er van hoe hier het blauw van de ketting contrasteert met de bruintinten van de luipaardprint. Geen probleem daarmee. Het wordt pijnlijk aan mijn ogen wanneer ik mensen zie die een knalgeel kleedje dragen met grasgroene sokken eronder. Brrr.

Tot morgen!
Eline Denys