Tuurlijk willen we allemaal wel een mooie, egale huid. Bourjois helpt ons daarbij een handje met de introductie van de Always Fabulous Long Lasting Stick Foundcealer, een stick dat een 24/7 moeiteloos insta-perfecte huid belooft. Altijd goed voor die beauté sans effort-look.

Foundcealer? Inderdaad en dat beschrijft precies wat het is: een foundation en tegelijkertijd een concealer, samen in een gebruiksvriendelijke stickvorm om overal mee naar toe te nemen. Als foundation dekt het onmiddellijk met z’n lichte, crèmige textuur die gemakkelijk te blenden. Als concealer biedt het een volle, waterproof camouflage voor donkere kringen, onzuiverheden en andere imperfecties, terwijl je het met de schuine top nauwkeurig kunt aanbrengen. Als accessoire is het pure perfectie: een chique, zwarte tube met een rosé goudkleurige dop en met – aan de andere kant– een blenderkussentje om een stralende, semi-matte finish te creëren. De Foundcealer is verkrijgbaar in 10 kleuren die passen bij de meeste huidskleuren.

 

 

Hoe aanbrengen? Makkelijk: ‘teken’ gewoon op je wenkbrauwbot, op je jukbeenderen, neus en kin en wrijf het vervolgens naar buiten toe uit met het blenderkussentje voor een naadloze, natuurlijk ogende dekking die de hele dag blijft zitten. Om als concealer, alleen of over de foundation te gebruiken, breng je het met de nauwkeurige, schuine top op de gewenste probleemzone aan en gebruik je het blenderkussentje (of je vingertoppen) om te blenden blenden.

18,99 euro – verkrijgbaar in de parfumerie en geautoriseerde Bourjois verkooppunten.