De lichtgewicht die je doet wandelen

62

17 JULI 2014 | Nog last minute op zoek naar een toffe schoen voor zowel de stad, het strand en in en rond het huis? Wij hebben ’em gevonden en het is de Gowalk van Skechers.

sketcherPanorama

De Gowalk-schoen is perfect voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele, lichte schoen voor zowel binnen- als buitenactiviteiten. De nadruk ligt op de flexibele zool die bestaat uit verschillende GOimpuls pijlers die de drukpunten verdelen en zowel samen als afzonderlijk kunnen bewegen, wat zorgt voor een natuurlijke pas. De vederlichte en flexibele Resalyte™-tussenzool keert altijd terug in zijn oorspronkelijke vorm en zorgt ook voor een optimale demping.

Meenemen op reis of voor een weekendje weg? Tuurlijk! De schoen weegt slechts 102 gram (maat 36) en de naadloze binnenzool bevat een OrthoLite antibacteriële laag waardoor nare geurtjes voorkomen worden wanneer je de schoenen blootsvoets draagt. Daarnaast zorgt de elastische enkel voor 360° flexibiliteit en een comfortabele pasvorm waardoor je deze zonder veel moeite aan en uit kan doen. (richtprijs 54,95 euro, verkoopsinfo hier).

GO_WALK2

NINA TACK