Wij zijn verslaafd aan Instagram. Amaro, Perpetua, Sierra… Het leven is zoveel mooier met een filter. Uit onze feed plukken we elke week een Instagrammer die extra hartjes verdient. Deze keer is dat Lima Ché, exotisch, schoon én Belgisch. Ze is model, modeblogster en ze beantwoordde “met héél véél plezier” onze 14 vraagjes.

A photo posted by Lima Ché (@limaswardrobe) on

1. Lima, omschrijf jezelf in 5 woorden. Spontaan. Ambitieus. Perfectionistisch. Chaotisch. Shopaholic! 2. Waar zou je nu graag zijn? Op een prachtig eiland… De Malediven, please! (lacht) 3. Hoe fijn vind je Instagram? Het is een verslaving geworden. Ik kan me eigenlijk geen leven zonder meer inbeelden. Als ik geen inspiratie meer heb, ga ik even een kijkje nemen op insta en barst ik weer van ideetjes. 4. Laatste boek dat je las? I never believed in love at first sight until I saw Ibiza, van Anne Poelmans. Een echte aanrader! Het is een handige reisgids met de leukste adresjes en beste insidertips. Je ontdekt een Ibiza zoals je het nooit had durven dromen.

  A photo posted by Anne Poelmans (@annepoelmans) on

5. Katten of baby’s?
Baby’s zonder twijfel. (lacht) En snel aub!

6. Wat vond je deze week het leukst?
Een video dat het merk Snobe heeft gedeeld. Een video met backstages scenes waar ik in te zien ben in mijn leopard badjas en niet door heb dat alles ‘on tape’ was. (lacht)


7. Heb je een favoriete Instagram-filter?
Ik gebruik geen filters. Ik doe momenteel niet mee aan die ‘filter’ hype…

8. Wat is je favoriete dessert?
Huisgemaakte moelleux van chocolade door m’n ventje.

9. Vul aan: Selfies vind ik…
FUN!

10. Brand! Wat red je eerst?
Mijn gezin op de eerste plaats. En dan mijn designer bags!

A photo posted by Lima Ché (@limaswardrobe) on

11. Welke foto had je misschien beter niet gepost?
Een quote over Instagram-accounts die het moeilijk hebben om te liken en commenten.

12. Koffie of cocktail?
Koffie!

13. Hoe laat ben je deze ochtend opgestaan?
Half tien.

14. Wie is jouw favoriete Instagrammer?
OLIVIA PALERMO!!!