Wij zijn verslaafd aan Instagram. Amaro, Perpetua, Sierra… Het leven is zoveel mooier met een filter. Uit onze feed plukken we elke week een Instagrammer die extra hartjes verdient. Deze keer is dat make-up artist Nanja Massy. Ook zij beantwoordde met heel veel plezier onze 14 vraagjes!


1. Nanja, omschrijf jezelf in 5 woorden?
Goh, da’s een moeilijke… Laat ons zeggen: enthousiast, optimist, medelevend, perfectionist en creatief!

2. Waar zou je nu graag zijn?
Op een plaats die niemand kent, zonder telefoon, zonder contact met wie of wat dan ook. Gewoon even die pauzebutton indrukken. Heerlijk!

3. Hoe fijn vind je Instagram?
Verslavend! Dus dat wil zeggen héél erg fijn, denk ik? Ik post zo’n drie foto’s per dag. Ik zie het als mijn visitekaartje, mijn portfolio en een geweldig medium om op de hoogte te blijven van alles rond lifestyle, food, fashion, travel,…

4. Laatste boek dat je las?
ON TOP
van Anna Nooshin het handboek voor online succes. Staan heel veel herkenbare scenes in, bijvoorbeeld over hoe een fotoshoot er in het echte leven aantoe gaat. Veel mensen hebben een verkeerd beeld over bloggers en online influencers. Iedereen zou dit boek eens moeten lezen.

5. Katten of baby’s?
Ik ben een grote dierenvriend. Maar eerlijk gezegd geen kattenmens, wegens mijn allergie denk ik. Geef mij dus maar een hond. Geen optie? Doe dan maar een mini-me. (lacht) Al zal dat toch nog eventjes duren!

6. Wat vond je deze week het leukst?
Dat ik naar Paris Fashion Week mocht gaan als beautyreporter voor Belmodo. Heb enkele toppers van shows gezien en heel het backstagegebeuren is gewoon fantastisch om van dichtbij te mogen volgen.

Op Instagram vond ik dit het leukst: de foto van Tiany en mezelf in een matchy outfit, dwalend door de straten van Parijs. Het was helemaal niet afgesproken, dus dat maakte het net zo leuk.


7. Heb je een favoriete Instagram-filter?

Ik gebruik nooit filters. Ik speel enkel met licht en contrast. Dat doe ik het liefst met VSCO & Afterlight. Maar hoe ik dat precies allemaal doe… Heb je even tijd? (lacht)

8. Wat is je favoriete dessert?
Oh la la! Ik heb zoveel favorieten. Het grappige is dat ik vroeger niet zo’n zoetebek was. Gaf mij maar een stuk salami of kaas… Met de jaren is dat helemaal veranderd. Nu is er altijd nog plaats voor dessert! Het liefst eet ik tiramisu of moelleux au chocolat en die is pas geslaagd als de chocolade er echt uitloopt. Ik begin al te watertanden!

9. Vul aan: Selfies vind ik…
Tijdverlies? Haha, nee. Ik doe het eigenlijk niet zo vaak meer… Enkel als ik van de kapper kom, en ik dus de perfecte coupe heb om vast te leggen. (lacht)

10. Brand! Wat red je eerst?
Mijn geërfde juwelen en designer handtassen van mijn oma. Maar als mijn vriend thuis is natuurlijk eerst hem hé! (lacht)

11. Welke foto had je misschien beter niet gepost?
Ik denk altijd heel goed na voor ik een foto online plaats. ‘Past deze wel binnen mijn feed?’ Natuurlijk wordt ook niet alles vrijgegeven en dat is maar goed ook.

12. Koffie of cocktail?
Cocktails of course. En dan nog het liefst een caipirinha. Ik ben eigenlijk geen echte koffiedrinker. Een chai latte daarentegen kan je me altijd mee plezieren.

13. Hoe laat ben je deze ochtend opgestaan?
9u, net op tijd om nog even het ontbijt mee te pikken op hotel. Ik zit momenteel in Amsterdam voor een event. Heel fijn dat ik via mijn job de kans krijg om een stuk van de wereld te zien.

14. Wie is jouw favoriete Instagrammer?
Ik ben helemaal gek op de stijl en klasse van Styleheroine en de mooiste feed vind ik nog steeds Love Aesthetics. Ongelooflijk hoe ze haar profiel zo strak en clean kan houden. Verliefd op deze minimalistische stijl!

⚖ ideal balance : large sweater/ small bag #LoveAestheticsAtelier

A photo posted by I V A N I A C A R P I O / 🏳 (@love_aesthetics) on