De Kinderkamer

76

15 MEI 2013 | In 26 dagen leidt Lobke je op tot een hippe mama. Met haar leuke mama ABC leer je alles over de leuke wereld van het moederschap. De K staat voor Kinderkamer, want voor veel mama’s is ook dit één van de leukste dingen aan het prille moederschap… het (her)inrichten van de kinderkamer.

kidsroom

Een handig stappenplan is daarbij onontbeerlijk:

1. Zoek inspiratie en verzamel ideetjes
Ook hier is Pinterest een dankbaar sociaal medium! Duizenden foto’s van kinderkamers, behangpapier, leuke meubeltjes, originele spulletjes en tof speelgoed vind je hier terug.

2. Laat de kinderen ergens logeren
Wanneer je begint aan de grote werken, laat je je kiddies best ergens logeren. Want werken in combinatie met kinderen gaat niet zo goed samen.

3. Behangen en/of verven
Erg trendy is het om één muur of meerdere te behangen in een tijdloos design maar wel gericht op kinderen. Een tip die ik jullie graag meegeef is om zeker niet mee te doen aan een rage, want voor je het weet is je kind (en jijzelf) deze rage beu! Indien je verf koopt, doe dat dan in een gespecialiseerde verfwinkel en laat je bijstaan door de verkopers.

4. Meubeltjes en spulletjes
Hippe meubeltjes en hebbedingen vind je vaak op rommelmarkten, op tweedehandsbeurzen, in kringwinkels of op tweedehandswebsites. Mocht je je zin niet vinden, kan je natuurlijk ook altijd naar de gespecialiseerde kinderwinkels gaan.

5. Geniet!
Is je kamer klaar? Geniet van het resultaat en vooral van het plezier dat je kinderen hebben in hun nieuwe kamer. Heerlijk!

Ik geef jullie nog graag mijn favoriete winkeltjes met kinderkamerspulletjes mee:
KLEINE ZEBRA
FUNKY WALLS
VILLA KAKELBONT

Veel plezier ermee!
x
Lobke