De kleedjes van Eline

312

5 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook op Steps.be! De hele maand lang schuimen we het land af op zoek naar fabuleuze fashionista’s of goed geklede gentlemen. De origineelste, stijlvolste of opvallendste outfits komen op onze blog. The Outfit of the day komt vandaag van… Eline Neyt.

eline n

Eline (19) twijfelt nog of ze orthopedagogie of sociaal werk zal studeren. Ze woont in Zwijnaarde en houdt – overduidelijk – van kleedjes. Aan de Zuid in Gent houden we haar even tegen voor onze modieuze vraagjes…

Wat heb je nu aan?
Ik draag een rode jas uit de New Look, de handschoenen kreeg ik van mijn mama en de sjaal komt uit de Veritas. O ja, mijn schoenen kocht ik in de Mano.

Volg je de trends?
Niet echt nee. Ik heb mijn eigen stijl en ga soms naar hippiewinkels. (lacht)

Wat staat er op jouw mode-verlanglijstje?
Drie keer raden. (lacht) Een mooi rood kleedje.

Als je Euro Millions wint, wat zou je dan kopen?
Veel kleedjes! Ik hou echt van kleedjes. En het hoeven daarom geen dure te zijn hoor!

Wiens stijl vind je helemaal fantastisch?
De volledige Gossip Girl cast! De meiden zijn daar altijd zo leuk gekleed.

Welke BV moet dringend gerestyled worden?
Alle mannelijke BV’s. De vrouwen kunnen er nog mee door… Maar pas op, ook niet altijd hé!

Tot slot nog een klein dilemma: Je huis brandt af en je kan slechts één kledingstuk redden. Welk?
Ik zou absoluut mijn favoriete kleedje redden, het is zwart met bloemen.

Francesca Lutters