De manier waarop je je beha aantrekt, zegt veel over jouw karakter

130

Je doet het elke morgen zonder erbij na te denken: je beha aantrekken. Maar sta er misschien toch even bij stil want hoe je je beha aandoet, verraadt volgens lichaamstaalexperte Patti Wood meer over jezelf dan je zou vermoeden…

Sluit je jouw beha altijd achteraan…

…dan ben je een ‘supporter’. Je houdt graag vast aan gewoontes en aan wat je geleerd hebt. ‘Supporters’ zijn sociaal, vriendelijk, attent, kunnen goed luisteren.

Sluit je je beha vooraan en draai je hem daarna naar je rug…

…dan ben je een ‘beïnvloeder’. Je beschikt over charisma, staat graag in de belangstelling, wil graag gezien worden en er altijd goed uitzien. Door je beha vooraan te sluiten, ben je absoluut zeker dat je geen haakje gemist hebt.

woman in bra

Sluit je je beha altijd vooraan…

…dan ben je een ‘driver’. Jij houdt er niet van om tijd te verspillen, dus ook niet aan het sluiten van je beha. Drivers dragen efficiëntie hoog in het vaandel, maken weldoordachte keuzes en zijn zelfverzekerd.

Sluit je je beha eerst goed en trek je hem daarna over je hoofd…

dan ben je een ‘zorgvuldige corrector’. Je bent perfectionistisch ingesteld, je wil dat alles correct gedaan wordt. Je analyseert graag de dingen en staat liever niet in het middelpunt van de belangstelling.