De modespecial van Steps

103

6 SEPTEMBER 2013 | Spannend toch, dat nieuw seizoen? Nu zondag 8 september verschijnt de Steps Modespecial, waar je alles kan ontdekken over de nieuwe trends van dit najaar. En natuurlijk nog veel meer. Een voorsmaakje? Hier gaan we!

951936D3.qxp (Page 1)

Evi Hanssen onder (vragen)vuur
Ze is presentatrice van De Grote Sprong en zelf ook absoluut niet bang van wat water. Lees erover in ons vragenvuur.

Gespot: de trends op de catwalk
Natuurlijk hebben we genoten van de mooie zomer, maar laat dat nieuw seizoen maar komen! Steps spotte speciaal voor jullie dé trends van het najaar op de catwalk. Zo lopen we er binnenkort allemaal er hip en trendy bij.

Het nieuwe zwart? Zwart!
Er is geen ontkomen aan, zwart is de hipste tint van het najaar. Dacht jij dat een volledig zwarte outfit saai is? Think again!

Win: een luxe handmade handbag!
Heeft jouw leven nog wat glamour nodig? Ideaal, want nu kan je met Steps je eigen Steven Deduytsche winnen. Met zo’n handtas is het luxe-gevoel verzekerd!

Binnenkijken in een roze paradijs
Geen saaie grijze muren voor blogster Elfi. Zij is gek op roze, glitter en leuke hebbedingetjes en haar appartement barst er dan ook van. Waar Elfi echt vrolijk van wordt? Een Furby naast de computer, bijvoorbeeld.

Oog in oog met Marie Vinck
Marie Vinck is in het nieuwe tv-seizoen te bewonderen als pittige wijnmaakster in de fictiereeks Zuidflank. Wat ze van haar rol vindt? Lees erover in Steps.

Spotlight op de mini-hipsters… in Dossier Kids
Het is terug september en een spannende tijd voor onze oogappels. Tijd voor wat extra aandacht voor de kleintjes in het Dossier Kids.

Bekijk ook de eerste beelden van onze modespecial op Facebook.