De modespecial van Steps

88

1 MAART 2013 | Maart is modemaand, ook bij Steps. Zondag verschijnt onze modespecial en die is voor de gelegenheid dubbel én dik! Hierbij al een voorproefje van wat je mag verwachten…

modespecialOpgelet! Onze modespecial heeft deze keer twee covers. De edities waar er deze maand een Steps Shopping Day is heeft de zwart/witte cover (met rode accenten), de andere een fluo kleurenbom met grafische prints. Niet toevallig de modetrends van het moment…

Het leven zoals het is… als topmodel
Louise Maselis is jong, knap, Belgisch… en topmodel! In Steps verklapt ze haar modegeheimen, catwalkrituelen en haar grootste droom. “Ik geniet op de catwalk!”

Helemaal in de mode
Geen modespecial zonder trends! Wij zochten (en vonden) dé drie trends van deze lente en zomer.  Fluo, prints, zwat-wit… Steps toont wat je moet dragen (en hoe) om helemaal in de mode te zijn.

Steps kleurt je dag
Accessoires? Check! De grijze dagen zijn bijna voorbij… Met onze handtassen, schoenen, brillen en andere coole musthaves worden het kleurrijke dagen!

Win een echte Annelies Timmermans
De Paashaas is vroeg dit jaar! We geven geen eieren, maar wél de kans om een handtas van Annelies Timmermans te winnen. Trendy, modieus en gemaakt van het beste Italiaanse leder. En het nieuwe formaat van Steps past er perfect in!

Opendeurdag bij Tuchila Kamps
Binnenkijken bij een Belgische ontwerpster? Dubbelcheck! Speciaal voor Steps hield Tuchila Kamps opendeur. Wij gingen dus met plezier een kijkje nemen in haar herenhuis vol retro behang. “Ik kan zeker nog drie huizen behangen!”

De stijlfouten van Jani Kazaltzis
Vanaf 13 maart redt stijlkoning Jani Kazaltzis opnieuw koppels van de mode-ondergang. Maar voor hij weer aan zijn nobele taak begint, mag hij in Steps een en ander komen uitleggen. “Ook ik heb ooit stijlfouten gemaakt.”

Barcelona voor fashionista’s
Viva Barça! En dan hebben we het niet over de voetbalploeg, maar wel over de modestad die Barcelona ook is. Wij trokken onze hoge hakken aan en zochten de leukste plekjes waar zowel fashionista’s als cultuurlovers zich helemaal thuis voelen.

De modespecial van Steps verschijnt op 3 maart. Ons magazine is gratis te verkrijgen (samen met De Zondag) bij de bakker, via  een selectief netwerk (o.a. Delhaize, kappers, horecazaken) en op de iPad. Ook op deze site kan je alle edities online lezen.