De N van Nude

64

22 FEBRUARI 2013 | In 26 dagen leidt Francesca je op tot de perfecte beautyqueen. Met haar ABC leer je alles over de wereld van foundation, dagcrème en smokey eyes. Vandaag is het de beurt aan de N… van nude!

Make-up is leuk en het maakt je mooi! Het doet je zelfvertrouwen krijgen dus je voelt je er beter door. Toch is het niet zo goed voor je huid (en vooral je ogen) om iedere dag make-up te dragen. Gun je huid wat tijd om terug tot zichzelf te komen.

N1

Stel voor jezelf een make-uploze dag in. One day nude! De zondag bijvoorbeeld? Op die dag kun je je huid verwennen door een privé spa te organiseren. Reinig je gezicht eerst, scrub het dan en breng nadien een zalig gezichtsmasker aan. Het doet echt wonderen voor je huid. Smeer ze nadien goed in met de juiste dagcrème en geniet van je dag!

Wie geen fan is van make-uploze dagen moet er toch zeker rekening mee houden dat je iedere avond goed ontschminkt. Reinig ook ’s ochtends goed je gezicht. ’s Nachts stoot je huid namelijk de meeste afvalstoffen uit. Wie zijn gezicht goed reinigt en ’s avonds goed ontschminkt zal minder snel last krijgen van rimpeltjes.

Francesca Lutters