Neen, het is geen grap. Na Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve en Ocean’s Tirtheen komt er na 15 jaar ook een Ocean’s Eight. Al wordt de vierde films in de reeks iets helemaal anders: de hoofdrollen zijn allemaal weggelegd voor vrouwen.

Ocean’s eleven wordt nog steeds beschouwd als de film met de meest legendarische cast (Brad Pitt, George Clooney en Matt Damon). In 2017 komt er een remake van de filmklassieker en die moet zeker niet onderdoen. Onder andere Sandra Bullock, Cate Blanchett en Rihanna hebben al getekend voor Ocean’s Eight. Een overzicht.

De geniale Sandra Bullock vertolkt het nieuwe Ocean-personage

Sandra Bullock neemt de rol van George Clooney over en beraamt samen met een aantal professionals een spectaculaire oplichtingszaak.

In 2014 voerde de actrice het lijstje van Forbes aan met de best verdienende actrices.

Tussen juni 2013 en juni 2014 sprokkelde de 52-jarige Bullock volgens het zakenblad naar schatting 51 miljoen dollar bij elkaar.

De actrice won een Oscar in 2010 voor ‘The Blind Side’ en in 2014 werd ze genomineerd voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in Gravity. Fans van het lichtere genre kennen haar ongetwijfeld van Miss Congeniality en The Proposal.

Ook duizendpoot Cate Blanchett speelt mee.

Cate Blanchett speelde al in heel wat films mee: van The Lord of the Rings tot The Curious Case of Benjamin Button. Ze mocht al twee Oscars in ontvangst nemen: eentje voor The Aviator (2004) en Blue Jasmine (2013).

Ze was dit jaar genomineerd voor ‘Beste Vrouwelijke Hoofdrol’ voor haar prachtige vertolking in Carol, maar moest met lege handen naar huis, tot grote verontwaardiging van het publiek.    

A photo posted by Maria Prata (@mariaprata) on

 

Rapster Awkwafina moet voor wat vuurwerk zorgen

Awkwafina is vrouw met veel talenten: ze acteert, zingt, presenteerde al een programma op MTV en is bovendien een comedienne. Haar echte naam is Nora Lum is ze is afkomstig uit New York. Je herkent haar misschien uit Bad Neighbors 2. Het is de eerste grote rol voor Akwafina. Benieuwd hoe ze het er vanaf brengt.

 

A photo posted by Nora (@awkwafina) on

   

Kersverse mama Anne Hathaway maakt haar opwachting

De Amerikaanse actrice Anne Hathaway werd bekend dankzij de wereldbekende chickflick The Princess Diary. Daarna verscheen naast de zijde van Meryl Streep in The Devils Wears Prada. Maar verrassen deed ze pas echt met haar bijrol als Fantine in Les Misérables, waar ze trouwens een Oscar voor kreeg.      

Anne Hathaway staat naast haar uitstekende acteerprestaties ook bekend voor die ene Instagramfoto. De actrice postte in januari een foto van haar in bikini op Instagram waarop ze haar baby-buik toonde en was zo de paparazzi te slim af.

“Een bikinifoto plaatsen is een beetje ongebruikelijk voor mij, maar ik zag dat ik werd gefotografeerd terwijl ik op het strand was”, schreef ze. “Als er dan zo’n foto de wereld in gaat, moet het er een zijn waar ik gelukkig van word (en een werd genomen met mijn toestemming. En met een filter).”  

 

Nog een icoon: ook de legendarische Helena Bonham Carter speelt mee

Helena Bonham Carter is ongetwijfeld één van de beste actrices ter wereld. Ze stond al vaak aan de zijde van Johnny Depp en het jongere publiek herkent haar ongetwijfeld uit Charlie and the Chocolate Factory, Alice in Wonderland en Harry Potter.

Ook zij mocht al met een Ocsarbeeldje naar huis: in 2010 verzilverde ze haar nominatie voor Beste Vrouwelijke bijrol in The King’s Speech.

 

 

Mindy Kaling: van een eigen programma naar een blockbuster

Mindy Kaling is minder bekend bij het grote publiek. De fans van de tv-serie The Office kennen haar uiteraard wel. Daarnaast sprak ze enkele stemmetjes in voor animatiefilms ( Inside Out, Wreck-It Ralph). Comedyliefhebbers herkennen haar misschien uit The 40 Year Old Virgin.    

Daarnaast heeft ze ook haar eigen programma op Fox: The Mindy Project. Het programma is romantisch en hilarisch tegelijk. Een aanrader!

A photo posted by Mindy Kaling (@mindykaling) on

 

 

De grootste verrassing: wereldster Rihanna

De laatste hoofdrolspeelster die al bekend is, is niemand minder dan Rihanna. Bad girl RiRi is uiteraard wereldberoemd als zangeres, pikante Instagramfoto’s en een teleurstellende passage op Pukkelpop. Bovendien heeft ze al enkele kleine acteerrolletjes op haar naam staan.

 

A photo posted by Rihanna (@rihanna.today) on

 

 

The Final One

Het blijft uiteraard gissen naar de laatste hoofdrolspeler. Voorlopig blijft het gissen, maar 1 ding staat al vast: het is niet Jennifer Lawrence. Even werd zij getipt als laatste actrice, maar ze reageerde al snel dat haar schema geen nieuwe hoofdrol meer toelaat.

Veel mensen hopen dat Angeline Jolie een rol krijgt, al betwijfelen we of die hoop werkelijkheid wordt. Angelina focust haar de laatste tijd vooral op haar werk als regisseur.
Wie wordt het dan wel?

Julia Roberts? Rebel Wilson? Kate Winslet? We kunnen enkel afwachten. Maar één ding staat vast: we houden jullie op de hoogte!