De nieuwe Steps start de feesten!

97

29 NOVEMBER 2013 | Nog drie keer slapen en Steps start de race richting eindejaar. Zondag verschijnt onze feestspecial: lees & wees helemaal klaar voor een knallende kerst en een schitterend nieuwjaar! Wie niet kan wachten (of drie keer slapen) verblijden wij graag met een klein voorsmaakje…

foto

Jess Donckers geeft antwoorden
Op maandagavond leert ze Vlaanderen pranken. In Steps geeft ze simpelweg antwoord op onze 13 eindejaarsvragen.  En ja, Jess Donckers is klaar voor de feesten. “Ik ben een gever!”

Steps geeft cadeautjes
Maar ook wij zijn gevers. In onze feestspecial staan dan ook enkele wedstrijden om duimen en sms-vingers bij af te likken. En ja, we geven het populairste cadeautje van het moment weg. (Een iPad Mini,  iemand?)

No glitter, no party
De ster van de avond? Dat word je met onze feestelijke modetips. Onze journaliste Ine verzamelde de schitterendste kledij onder het motto No Glitter, No Party!

Cheers! Klinken op 2014!
Met mate(n) of à volonté. Een nieuw jaar is alvast één goede reden om te drinken (met mate) en te klinken (à volonté). Van champagne, over rum tot cognac… de lekkerste feestdranken op een rij. Hips!

Jingle Bells aan tafel
Kersttrends? Ze bestaan en wij delen ze met liefde. Onze vijf decoratietrends toveren je tafel en thuis om in een waar kerswalhalla. Ho ho ho!

De kater van Gilles De Coster
De Slimste Mens Ter Wereld presenteert tegenwoordig Het Jaaroverzicht op Vier. Wij waren vooral benieuwd naar het persoonlijk jaaroverzicht van Gilles De Coster. “Ik heb altijd een kater op 1 januari, daar bereid ik me nu al op voor.”

Feest op de latten
Er is maar één manier om eindejaar echt te vieren zoals het hoort en dat is in de sneeuw. Met skipak en feestjurk trokken wij naar de leukste Europese wintersportgebieden!

Een hoogtechnologisch dossier
Vier extra pagina’s voor geeks, nerds en al de rest. Ons dossier hightech is een feest op zich!

De feestspecial van Steps verschijnt op 1 december. Ons magazine is gratis te verkrijgen (samen met De Zondag) bij de bakker, via een selectief netwerk (o.a. Delhaize, kappers, horecazaken) en… op de iPad natuurlijk!