Wil je op een originele manier je zwangerschap aankondigen? Of ben je op zoek naar een leuke manicure voor je babyshower?  ‘Echo nagels’ zijn in Amerika een echte hype … Straks ook bij ons?

Say what?! Echo nagels? Bij de manicure wordt de echo van de baby nagemaakt op (een van) de nagels van de mommy to be. In Amerika worden de ultrasound nails gezien als het perfecte accessoire op een babyshower of een genderreveal. Wij vinden het een tikkeltje bizar, maar oké, we hebben al gekkere dingen gezien!

 

View this post on Instagram

 

1+1=4 🙊💕 Som flera av er säkert redan har misstänkt så ligger det en liten bebis i min mage. Inte bara en har vi fått reda på, utan TVÅ! 🙊 Vi väntar tvillingar!! 👶🏻👶🏻💕 Jag vet inte än hur länge min kropp kommer orka jobba, men jag är beräknad 21 december (tvillingar kommer ofta runt 1 månad för tidigt). Första steget är att jag inte längre regelbundet kommer att jobba till 20-23 på kvällarna, utan se till att hålla mig (så gott det går) runt 18.00 när jag egentligen ska vara klar för dagen. Detta kommer göra att möjligheten till sena eftermiddagstider kommer att minska. Så småningom kommer jag med största sannolikhet även att behöva minska med någon dag i veckan, så se till att vara ute i god tid för att få en tid som passar! Så länge jag och bebisarna mår bra och så länge kroppen orkar så kommer jag att jobba på, men hälsan och våra barn går i första hand, så om kroppen säger stopp så måste jag lyssna. Det gör att ju längre fram i höst vi kommer, desto större är risken att jag kan behöva boka om eller avboka helt. Hoppas på eran förståelse! 💕

A post shared by Alingsås mysigaste salong! (@salongrecreate) on

 

View this post on Instagram

 

Are #ultrasoundnails the new thing?

A post shared by What’s Trending (@whatstrending) on