De outfit van de dag

82

8 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aan hebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

IMG_7831 (Large)
Modeblog OOTD 6: Flower Garden

Wie ergert zich hier ook blauw aan het weer? Laat me het anders zeggen. Wie ergert zich ook aan de wisselvalligheid van het weer?  Ik alleszins wel. Vooral omdat ik iedere dag op en af moet met mijn fiets. ’s Ochtends vertrekken, amper 10 graden. Dus wat doet een normaal mens: zich dikker aankleden. Tegen dat ik ’s avonds terug naar huis moet, is het alsjeblieft 18 graden. Nu mag je me niet verkeerd begrijpen. Ik hou van zon. Zon is fantastisch. Maar tof is het niet wanneer je lichaamstemperatuur van knus en aangenaam verandert in een Finse sauna. En daarbij nog een fysieke inspanning doen. Pfffffff.

Nu, ik heb m’n les geleerd. Niet te warm kleden. Tot morgen dan, want vanaf dan gaat de herfst blijkbaar echt beginnen. Yaay. (sarcastisch)
IMG_7842 (Large)
Het weer is in de war, dus dan mag ik dat ook. Daarom draag ik een bloemige broek van Zara (normaal geassocieerd met de lente, maar ik draag hem in de herfst). Daarover ook een ideaal overgangskledingstuk: een leren vest van H&M. En om de zweetaanvallen te minimaliseren, een top van Jessica Yong. Om het dan nog wat vrouwelijker te maken: wedge heels van New Look.

Tot morgen,
Eline Denys