De outfit van onze stagiaire

299

1 OKTOBER 2013 | Het internet wemelt van de OOTD’s. Google maar eens! Je vindt triljoenen fashionista’s die elke dag willen tonen wat ze aanhebben. Hier op de redactie hebben we ook een liefhebber: Eline, onze stagiaire. Zij heeft een kleerkast om u tegen te zeggen. En daarom toont ze in oktober elke dag haar Oo Oo Tee Dee.

OOTD van 1 oktober 2013: Black Panther

Mijn eerste OOTD op Steps.be. Spannend! Laat ik beginnen met iets te bekennen: dit is mijn derde poging om een modeblog te starten. Mijn vorige blogs rusten in vrede. Gesneuveld door een gebrek aan volharding. Maar deze keer komt daar verandering in. Voor de rest van mijn stage zal ik hier elke dag een gedetailleerde post schrijven over mijn outfit. Als ik echt zoveel van mode hou als ik mezelf wijsmaak, dan moet dit me lukken.

Dus… challenge accepted!

IMG_6689
Mijn outfit van vandaag is voornamelijk zwart. Waarom? Ik hou van zwart. Mijn sweater van H&M lijkt saai, maar is toch speciaal. In tegenstelling tot zoveel truien, staat dit keer de tekening op de mouwen. Een zwarte panter, op elke arm. Wat me doet  denken aan de tijgertruien van Kenzo. Om de outfit wat schattiger te maken, aangezien mijn mouwen al angstaanjagend genoeg zijn, draag ik een zwart rokje van Primark.

IMG_6692

Ik loop ook graag hoog, maar ik zit ook graag comfortabel. Oplossing: sneakerwedges. Je bent ervoor of je bent ertegen. Ik ben ervoor. Vooral voor deze van Primark.

IMG_6691
Om ook het zwart wat te doorbreken, heb ik een gouden accentje gelegd. Ik draag een gouden ketting van H&M, die me wat doet denken aan tralies. Ik ben al angstaanjagend genoeg dus zet ik maar mijn mouwpanters achter slot en grendel. Figuurlijk dan.

Tot morgen!

Eline Denys