To tattoo or not to tattoo? Moeilijke vraag! InkHunter is een schitterende app voor mensen die heel graag willen, maar toch nog een beetje twijfelen.

Think before you ink, het klinkt cliché, maar het is ook een raad die je beter niet zomaar in de wind slaat. Wil je een tattoo laten zetten, dan ga je beter niet over een nacht ijs.

Heb je er al zo vaak aan gedacht, maar nooit echt gedurfd? Altijd al eens willen weten of je zou staan met een echte tattoo? De app InkHunter toont je het ontwerp van je tattoo precies zoals je het in je hoofd hebt. Een try-tattoo in real time dus, en een perfecte app voor eeuwige twijfelaars.

Met de app teken je een paar streepjes precies waar je je tattoo wil hebben en je kiest een ontwerp. Je kan een tekening kiezen uit de databank of je tekent die zelf. Augmented reality maakt het vervolgens helemaal echt door de tattoo via het scherm op je eigen huid te tonen. Er zit ook een 3D-functie in zodat je het ontwerp ook eens vanuit een ander perspectief kan bekijken.

Het klink ingewikkelder dan het is. Gewoon eens uitproberen dus, deze app! Enige nadeel: voorlopig enkel voor iPhone, (voorlopig) nog niet voor Android of Windows.

Schermafbeelding 2016-04-25 om 17.19.39