De Q van Q10 en Qi

94

27 FEBRUARI 2013 | In 26 dagen leidt Francesca je op tot de perfecte beautyqueen. Met haar ABC leer je alles over de wereld van foundation, dagcrème en smokey eyes. Vandaag is het de beurt aan de Q… van Q10 en Qi!

Welk beautyproduct begint met een Q? Wel, die vraag hebben wij ons ook (meermaals) gesteld. Er zijn inderdaad niet veel gekende producten die met een Q beginnen. We hebben daarom beslist om korte beschrijvingen te geen over niet één maar twéé Q-beautyproducten.

Q10 is een bestandsdeel die automatisch in ons lichaam terug te vinden is. Het is een soort antioxidant die ervoor zorgt dat ons lichaam optimaal functioneert. Naarmate je ouder wordt, vermindert het aantal Q10 in ons lichaam. Daarom is het terug te vinden in onder andere dagcrèmes. Q10 is een verstevigend middel en helpt onder andere rimpels en fijne lijntjes te vervagen. Het wordt vooral gebruikt door vrouwen vanaf 30 jaar. Het product is niet echt geschikt voor een jonge huid omdat het lichaam op jonge leeftijd nog meer dan genoeg Q10 aanmaakt.

Q10-plus-anti-wrinkle-day-product.ashx

Blijf jong met de Nivea Q10 dagcrème.

Qi is een Chinees middel die gebruikt wordt om slechte eigenschappen uit je lichaam te halen. Het Qi serum staat dan ook bekend als een anti-stress middel. Het is een crème met muntgeur die je op de slapen, voorhoofd en nek aanbrengt wanneer je last hebt van stress.

qi-serum

Geniet van een relaxed moment met de Qi-serum van Rituals.

 

Francesca Lutters